Taartsmaken

Onze taarten worden op zeer professionele wijze gemaakt en gebruiken wij alleen hoge kwaliteits producten. We gebruiken alleen producten van topmerken en toevoegen geen smaakstoffen aan onze recepten. We werken alleen met natural producten, omdat wij vinden dat de taart niet alleen een lust voor het oog moet zijn maar ook een heerlijke smaak moet hebben.

U kunt zelf bepalen welke smaak uw taart heeft. Gaat uw voorkeur uit naar suikerzoet of heeft u liever een wat minder zoetige smaak? Wilt u misschien een luchtige taart of gaat u voor een compactere variant? Houdt u van fruit of jam? Wij maken uw droomtaart precies zoals u dit wil! Er zijn veel opties voor het biscuit van de taart. Wat denkt u van limoen, koffie, chocolade of gewoon vanille? Andere mogelijkheden zijn vruchtensap, slagroom, espresso en alcoholhoudende dranken. Ook voor de crème van de taart kan uit verschillende smaken gekozen worden. Naast het biscuit en de crème, zijn er nog andere opties om de taart op uw smaak af te stemmen zoals stukjes chocolade, noten, fruit of karamel. U kunt ook stapeltaart bestellen, waarbij elke deel een andere smaak kan hebben als u dit wil. Dit maakt de taart niet duurder dan als u een stapeltaart zou nemen bestaande uit één smaak.

Enkele smaken van taarten die wij maken waar onze klanten dol op zijn:

  •  Red Velvet Cake - Een traditionele Amerikaanse taart, die fluweelrood van kleur is. Deze taart heeft chocoladebodem die met frosting van witte chocolade en roomkaas is gevuld. Ongelofelijk lekker!
  •  Chocolade-kersentaart – Taart voor de lovers! Zoet-zure taart die bestaat uit chocolade biscuits gevuld met lagen kersen en lekkerste romige mascarponecrème.
  •  Citroentaart – Een frisse taart met citroencake en citroen-mascarponecrème. Dit is een erg lekkere taart!
  •  Luxe champagnetaart – Vanille biscuits met champagne (Prosecco) botercrème. Tussen luchtige biscuits en zoete romige crème voelt u de zure smaak van frambozen.
  •  Bosvruchtentaart - De taart bestaat uit vanille cake en gevuld met lagen bosvruchten mix (frambozen, bramen, aardbeien, rode bessen, bosbessen, blauwe bessen) en  vanille mascarponecrème.
  •  Aardbeientaart - Luchtige aardbeientaart is bereid met aardbeienmousse en vanille biscuits. Beste keuze voor de kindertaarten.
  •  Frambozentaart - Luchtige frambozentaart is bereid met frambozenmousse en vanille biscuits.
  •  Mangotaart - Luchtige mangotaart is bereid met mangomousse en vanille biscuits.
  •  Tiramisutaart - De Italiaanse klassieker in de vorm van een taart! Bestaat uit licht chocolade cake, savoiardi koekjes en gevuld met koffie-mascarpone crème met toevoeging van Amaretto ( het kan ook alcoholvrij gemaakt worden).
  •  Witte chocoladetaart – wordt gemaakt van luchtige vanille cake die met  witte chocolade ganache en stukjes aardbeien (of andere vruchten) wordt gevuld. Cake wordt met rozenwater besprenkeld.
  •  Perentaart - Een heerlijke taart!  De taart is gemaakt met vanille biscuits die met Zwitserse room en stukjes gekarameliseerde peren zijn gevuld.
  •  Chocoladetaart - Deze is bereid met chocolade biscuits die  met ganache van melkchocolade of puur chocolade (naar keuze) zijn gevuld.
  •  Karamel Taart - U mag uit chocolade of vanille biscuits kiezen die met karamel crème zijn gevuld, als bijpassende toevoeging  hazel- of walnoten kunnen zijn.
  •  Amandeltaart – is gemaakt met vanille biscuits en amandelmousse als vulling. In de vulling zou u kleine stukjes amandelen voelen.
  •  Mokkataart -  een taart met koffiesmaak.
  •  Worteltaart – Heerlijke taart die uit biscuit met geraspte wortel, walnoten en kaneel bestaat. De taart is gevuld met roomkaas crème.

Er is ook mogelijk zelf de volgende te combineren:

  • Biscuits:

chocolade; vanille; sinaasappel; citroen.

  • Vullingen:

banketbakkersroom; Zwitserse room; Botercrème; Botercrème extra (met gecondenseerde melk); Botercrème met je favoriete koekjes erdoor gemengd; Dulce de leche crème; meringue botercrème; roomkaas botercrème; slaagroom; chocoladeganache; slaagroom-mascarpone; diverse soorten jam; kersenvlaaivulling;

Bavarois; chocolademousse; aardbeienmousse.

  • Toevoegingen:

Baileys; Advocaat; cognac; stukjes chocolade; karamel; rum; diverse soorten jam; meringues; vruchten; noten.

share medium Taartsmaken