Desserttafels

Bent u van plan een stijlvolle bruiloft, een betoverende verjaardag, of een elegante verlovingsfeest te vieren? Dan zal StyleMePretty iets onvergetelijk liefs voor u en uw gasten maken.

StyleMePretty gelooft dat uw feest een expressie van uzelf moet zijn. Daarom nemen we tijd om u te leren kennen en te komen met een thema dat uw persoonlijkheid  weerspiegelt. We maken datgene, wat u inspireert, de essentie van uw feest. Hebt u nog niet besloten welke thema bij u past? We kunnen dan samen een aantal ideeën uitkiezen om een verbluffende evenement te maken met behulp van op maat geselecteerde themakleuren en ontwerpen. We hebben oog voor het creëren van het algeheel esthetisch feestje en kunnen uw speciale gebeurtenis van het begin tot het einde plannen. Onze in het oog springende desserttafel zal schijnen op  uw feest.

Wij geloven dat als u de gastheer/gastvrouw van de gebeurtenis bent, moet u ervan genieten. Dus we zorgen dat de organisatie proces van uw evenement moeiteloos verloopt. Wij doen alles zodat uw evenement een bijzonder karakter krijgt. Aandacht voor details is belangrijk voor ons.

U krijgt vershillende soorten snoep, taarten, cupcakes, mini cupcakes, cake pops, chocolade fontein, fruit in chocolade, fruit, gesuikerde appels, macarons, meringues, bonbons, koekjes, bloemen en decoraties in hetzelfde stijl.

We organiseren desserttafels vanaf 10 personen. Prijzen starten vanaf 10 euro p.p.

share medium Desserttafels