Exclusieve taarten

Als u een op maat gemaakte taart nodig hebt, bent u op de juiste adres!
Feestdagen vieren is een geweldige kans om van alledaagse leven uit te rusten. Het is een bijzondere gemoedstoestand, barsten van positieve emoties en ontspannen sfeer van harmonie en succes. Wij zullen u helpen om uw feest te verfraaien in heldere kleuren door een unieke, bijzondore en zeer heerlijke taart met ongewoon en kleurrijk ontwerp voor u te maken. Want we  weten  iedereen blij te verrassen door iets bijzonders te maken, omdat Iedereen iets ongewoons, iets moois, iets bijzonders wil!
Wij bieden u de mogelijkheid om exclusieve,  op maat gemaakte taarten in Amsterdam en  omgeving te bestellen. De grenzeloze vlucht van de fantasie in de keuze van vorm en kleur van de gebruikelijke ronde taarten tot de meest complexe vormen, gemaakt van fondant en marsepein – alles is mogelijk bij StyleMePretty.
U kunt een exclusieve op maat gemaakte taart voor elke belangrijke gebeurtenis in uw leven  kiezen: taart voor een bruiloft, jubileum, bedrijfsfeest, Moederdag, als kado voor een belangrijk persoon, doop of een verjaardagstaart voor uw geliefde kindje!
 Wilt u de held van de dag worden? En je gasten blij verrassen? Onze exclusieve taarten zijn geweldig en onze klanten zijn al meer dan 3 jaar daarop verliefd !  We hebben veel  gezinnen, bedrijven, instellingen en gewoon goede mensen gedurende al die jaren een echte zoete sprookje geserveerd en we maken ze steeds blij zoals gewoonlijk!
Onze prijzen:
De startprijs voor de taarten, die met botercrème, ganache of icing bedekt zijn, is € 3,20 per persoon.
De startprijs voor de taarten, die met fondant bedekt zijn, is  € 3,80 per persoon.
De startprijs voor de taarten, die met marsepein bedekt zijn, is € 4,00 per persoon.
De minimale bestelling wordt voor 25 personen uitgevoerd.
Kosten van 3D taarten liggen meestal boven het gemiddelde.
Wilt u een taart met een verscheidenheid van handgemaakte figuurtjes, wees dan voorbereid om extra 5-15 euro per figuurtje te betalen.
share medium Exclusieve taarten